@ referenties

Mariette, Almere

Onlangs heeft Pascal bij ons de groene verwering verwijderd uit onze voor- en achtertuin. Tevens onze tuinmeubels schoongemaakt en gerepareerd waar nodig. Wij zijn zeer tevreden met zijn werk.

B. van de Vossen, Nieuw Vennep

“Pascal heeft bij ons heel veel kleinere klussen gedaan in huis die al heel lang moesten gebeuren. Dit heeft hij naar alle tevredenheid uitgevoerd tegen een zeer schappelijk tarief.”

Walter, Almere

“Ik wist niet goed wat ik met de tuin wilde en vertelde dit Pascal. Hij kwam met het idee een houten vlonder te maken. Pascal heeft verschillende ideeën hiervoor aan ons voorgelegd en uiteindelijk topwerk geleverd! Een aanrader!”

C. van Steeden, Almere

“Ons stoffen bankstel zat na jaren onder de vlekken. Pascal heeft onze bank onder handen genomen. Nu is hij weer bijna als nieuw en kan hij een tweede leven in! Wij zijn erg blij… wij kunnen hem dan ook absoluut aanbevelen.”

R. van de Wetering, Almere

“Pascal heeft bij ons het gehele bedrijfspand rondom gereinigd. Wij zijn zeer tevreden met zijn werkzaamheden, ons pand ziet er weer keurig en representatief uit.”

Peter, Almere

“Via een kennis bij Pascal terechtgekomen voor onze wc verbouwing. Vanaf de eerste ontmoeting een goede indruk. Pascal is een zeer fijn persoon in de omgang, werkt erg netjes, komt altijd op tijd en komt zijn afspraken na. Hij laat zijn werkplek erg netjes achter einde van de dag. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.”

A Jansen, Almere

“Pascal heeft bij ons al het voorbereidende werk gedaan voor onze nieuwe keuken. Hij heeft elektriciteit en waterleiding aangepast en diverse overige aanpassingen en afwerkingen gedaan. Wij zijn zeer tevreden met zijn vakmanschap en huren hem bij een volgende klus zeker weer in.”

Familie Becker, Lelystad

“Wij hebben met Pascal goede ervaringen. De werkzaamheden die hij voor ons heeft verricht zijn met zorg gedaan voor een redelijk tarief. De volgende klus voor het opknappen van ons toilet staat al weer in de planning. Dus met andere woorden zeker aan te raden!”

Petra, Almere

“Onze badkamer is verkleind en compleet gestript en opnieuw gebouwd en het toilet beneden is verbouwd. Pascal heeft het hout/skeletwerk en gipsplaatwerk voor de nieuwe muren en plafonds gedaan. Ik had nogal wat specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld vier (!) nisjes die ook nog op de millimeter precies gemaakt moesten worden voor de tegelzetter. Dit is allemaal perfect gerealiseerd door Pascal. Hij werkt namelijk erg precies en opgeruimd. Daarnaast is Pascal ook erg flexibel, wat nodig was vanwege de strakke planning. Wij zijn heel erg tevreden! “