@ referenties

Ina Ekkelenkamp, Almere

Ik heb er geen seconde spijt van dat ik mijn klus (alle boeidelen vervangen en de ramen en kozijnen buiten schilderen) aan Pascal heb gegeven. Pascal is betrouwbaar, professioneel en hij werkt hard, netjes en secuur. Hij houdt ervan om dingen weer mooi te maken. Verder is Pascal gewoon erg prettig in de omgang, ook belangrijk. Ik ben heel blij met het resultaat. Nogmaals bedankt Pascal!    

Albert, Almere

Pascal heeft in het voorjaar van 2021 diverse klussen in mijn woning gedaan. O.a. nieuwe inbouw apparatuur, nieuw badkamermeubel en diverse reparatieklussen. Pascal kwam nooit te laat. Er wordt nauwkeurig werk geleverd en er wordt geluisterd naar de klant. Tevens wordt je bij hem ook als een klant behandeld en niet als nummer. Na afloop van de werkzaamheden is er geen bende om op te ruimen, alles wordt meegenomen. Deze allround vakman doet met veel plezier zijn werk en doet alle moeite om het perfect voor elkaar te krijgen.    

Marcel en Diny van Zon

Pascal heeft voorbereidingen gedaan voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Een raam geplaatst wat eerst een deur was. Wij zijn erg tevreden, ook met zijn collega’s de stucadoor en de elektricien. Pascal is flexibel, werkt keurig, komt zijn afspraken na en dacht met ons mee. Dank je Pascal.  

Nico, Lelystad

Vorig jaar door Pascal een carport laten plaatsen, compleet met hekwerk eromheen. We zijn erg tevreden. Pascal werkt netjes, snel, komt zijn afspraken na. En dat tegen een hele nette prijs.  

M. de Roo, Almere

Top bedrijf. Pascal werkt erg netjes en secuur en levert goede nette service. Zal bij een volgende klus ook zeker weer gebruik maken van zijn diensten.

Mariette, Almere

Onlangs heeft Pascal bij ons de groene verwering verwijderd uit onze voor- en achtertuin. Tevens onze tuinmeubels schoongemaakt en gerepareerd waar nodig. Wij zijn zeer tevreden met zijn werk.

B. van de Vossen, Nieuw Vennep

“Pascal heeft bij ons heel veel kleinere klussen gedaan in huis die al heel lang moesten gebeuren. Dit heeft hij naar alle tevredenheid uitgevoerd tegen een zeer schappelijk tarief.”

Walter, Almere

“Ik wist niet goed wat ik met de tuin wilde en vertelde dit Pascal. Hij kwam met het idee een houten vlonder te maken. Pascal heeft verschillende ideeën hiervoor aan ons voorgelegd en uiteindelijk topwerk geleverd! Een aanrader!”

C. van Steeden, Almere

“Ons stoffen bankstel zat na jaren onder de vlekken. Pascal heeft onze bank onder handen genomen. Nu is hij weer bijna als nieuw en kan hij een tweede leven in! Wij zijn erg blij… wij kunnen hem dan ook absoluut aanbevelen.”

R. van de Wetering, Almere

“Pascal heeft bij ons het gehele bedrijfspand rondom gereinigd. Wij zijn zeer tevreden met zijn werkzaamheden, ons pand ziet er weer keurig en representatief uit.”

Peter, Almere

“Via een kennis bij Pascal terechtgekomen voor onze wc verbouwing. Vanaf de eerste ontmoeting een goede indruk. Pascal is een zeer fijn persoon in de omgang, werkt erg netjes, komt altijd op tijd en komt zijn afspraken na. Hij laat zijn werkplek erg netjes achter einde van de dag. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.”

A Jansen, Almere

“Pascal heeft bij ons al het voorbereidende werk gedaan voor onze nieuwe keuken. Hij heeft elektriciteit en waterleiding aangepast en diverse overige aanpassingen en afwerkingen gedaan. Wij zijn zeer tevreden met zijn vakmanschap en huren hem bij een volgende klus zeker weer in.”

Familie Becker, Lelystad

“Wij hebben met Pascal goede ervaringen. De werkzaamheden die hij voor ons heeft verricht zijn met zorg gedaan voor een redelijk tarief. De volgende klus voor het opknappen van ons toilet staat al weer in de planning. Dus met andere woorden zeker aan te raden!”

Petra, Almere

“Onze badkamer is verkleind en compleet gestript en opnieuw gebouwd en het toilet beneden is verbouwd. Pascal heeft het hout/skeletwerk en gipsplaatwerk voor de nieuwe muren en plafonds gedaan. Ik had nogal wat specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld vier (!) nisjes die ook nog op de millimeter precies gemaakt moesten worden voor de tegelzetter. Dit is allemaal perfect gerealiseerd door Pascal. Hij werkt namelijk erg precies en opgeruimd. Daarnaast is Pascal ook erg flexibel, wat nodig was vanwege de strakke planning. Wij zijn heel erg tevreden! “